Дневният бюлетин на Арнолд Шварценгер е от малкото имейли, които човек

...
Дневният бюлетин на Арнолд Шварценгер е от малкото имейли, които човек
Коментари Харесай

Как да открием щастието според Арнодл Шварценгер

Дневният бюлетин на Арнолд Шварценгер е от дребното имейли, които човек чака с неспокойствие. Защото точно в него намира освен мотивация, само че и друга позиция по доста въпроси.
 Арнолд Шврценегер, дневният му бюлетин, тренировките и по какъв начин продължава с тях
Как Арнолд Шврценегер продължава да тренира и на 75

Тайната на един същински Терминатор се крие в...

Като да вземем за пример могат ли парите да създадат човек благополучен. Може би всеки преждевременно би споделил, че да, само че отговорът може би е много по-сложен. Така счита и самият артист.

Шварценегер написа, че постоянно се е ядосвал, когато чуе някои богат човек да споделя, че парите не могат да купят благополучие. " Със сигурност ти обезпечават комфорт и вършат живота ти доста по-лесен. "

Според артиста обаче нито комфорта, нито лесния метод на живот не значат благополучие. " Смятам, че всеки би трябвало да се опита да изкарва толкоз пари, колкото желае ", написа още той. Но добавя, че в случай че парите и основания комфорт не ни вършат щастливи значи, че би трябвало да намерим нова цел.

" Трябва да си потребен. Познавам доста нещастни, ядосани хора, които са богати. " Арнолд Шварценегер твърди, че всички хора са усмихнати и щастливи, когато знаят каква е тяхната цел, правейки каквото вършат всеки ден. 

" Ето за какво се усмихвах във фитнеса в Pumping Iron, до момента в който всички останали се мръщеха. А тогава нямах пари, когато не упражнявах или посещавах курсове в колежа, работех като зидар дружно с Франко, с цел да си заплащам сметките. " Въпреки всичко още тогава Арнолд е имал ясна визия какво желае да реализира и точно това счита, че е ключът към щастието.

Но в случай че към момента не сме намерили щастието не значи, че не можем да помогнем на някой различен да го направи. Арнолд си спомня, че в края на 70-те години на предишния век, когато за първи път е помагал на спортисти с физически и интелектуални увреждания от Special Olympics да упражняват, се е почувствал ужасно.
 Арнолд Шварценегер, дневният му бюлетин, подготвителната стратегия и каква музика слуша във фитнеса
Какво слуша Арнолд Шварценгер до момента в който тренира

Мъдрости от най-великия

" Когато се прибрах в хотелската си стая се усещах ужасно. Става дума за чиста наслада. Тогава се запитах за какво съм толкоз благополучен? Не изкарах никакви пари. Не завоювах никакви награди, само че се усещах потребен. Това е същинското благополучие. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР